MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 10 April 2017

Sambutan Birthday2 di Tahun 2017

Assalammualaikum semua.

Sudah lama tidak mencoret di laman kesayangan lea ni. Dari tahun 2009. Sudah 8 tahun. Sayang kalau hanya dibiarkan berhabuk dan bersawang. Satu hal pulak nak membersihkannya. Hahaha.

Ok. Lea start sambutan birthday2 bagi tahun 2017 lah ye. Ada lagi cerita sebelumnya tapi lea skiplah dulu ye. Pasti akan masuk juga dalam blog ni sebab itulah saja kenangan yang lea boleh baca dikemudian hari.(kalau panjang umurnya) Insyaallah.

Sebenarnya takde rancangan pun nak buat sambutan tahun ni. Ialah rasa dah tua dah nak potong-potong kek ni. Tapi kebetulan mak mertua ada kat sini buat jugalah sambutannya walaupun sederhana. Tak jemput orang luar pun. Jemput family akak ipar dan anak-anak buah yang menceriakan suasana. 

Hari Jumaat tu 24 Mac 2017 birthday suami. Memang ada order kek kecik jelah untuk makan-makan kami 3 beranak. Hari khamis tu suami suruh order besar sikit. Suami cakap takpelah buat makan-makan sikit untuk family. Nasib baik tempat lea biasa tempah kek boleh buat yang besar sikit. Dari setengah kilo kek ke sekilo terus. Menu? Jumaat tu lea kerja. Sudah...Apa yang cepat dimasak ye. Fikirlah dulu.

Akhirnya.......Jadilah spagetti bolognese dan sherped pie. Sate, kuih nona manis kita order jelah. Makan simple2 ye je. Ok..Layan gambar ye







Birthday mak mertua 1 Mac
Anniversary kami 11 Mac
Birthdayl lea 20 Mac
Birthday suami 24 Mac







3 ulasan:

  1. meriah walaupun mcm simple.... apasal semua makanan tu menggoda

    dr spageeti bolognise sampai ke sate, ngn segala kuih2 tuh... ish3

    BalasPadam
  2. Senang sambut birthday serentakkan, Lea. Jimat pun jimat. Beli kek besar sikitlah, itu pun kalau ada ramai yang suka kek. Kalau tidak, jenuh nak menghabiskannya.

    Happy belated birthday buat Lea sekeluarga. Lepas ni bolehlah rileks, pergi sambutan birthday orang lain pulak yerk!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.